Mogens, kørelører v/ Kørvest

Kørvest køreskole er en veletablert køreskole i Thy, med teorilokale liggende i Snedsted. Der er fokus på elever i Sydthy og Thisted. Teorilokalet ligger i Snedsted
Køreskolen ejes og drives af kørerlærer Mogens Yde Christensen, som er blevet uddannet hos Justes' Køreinstitut i Aalborg, og derfor at godt klædt på til opgaven.

Jeg driver køreskolen, hvor nøgleordene er kvalitet, sikkerhed og ansvar - værdier som jeg forsøger at videregive til mine elever.

Jeg tilbyder også specialforløb for elever, der har særlige behov. Kontakt mig gerne og hør nærmere.

Skolevognen

Skolevognen peugeot - Kørvest Køreskole

Skolevognen hos Kørvest er en Peugeot 2008. Det er en lidt større bil, og derfor er der også god plads i den. Den har naturligvis alt standard-udstyret som aircondition og sædevarme, og er derfor behagelig at køre i på alle årstider.

Bilen er en dieselbil, hvilket gør den nemmere at køre i for førstegangs-erhververe, da der skal mere til før den går i stå. Man sidder desuden højt oppe i den, og har derfor et godt udsyn.

Alt i alt en god rigtig god skolevogn.

Medlem af DKU

Medlem af Dansk Kørerlærer Union Jeg er medlem af Dansk Kørerlærer Union, hvilket er en ekstra sikkerhed for dig.

  Tager man kørekort hos en køreskole der er medlem af DKU. er man sikret at evn.t uoverensstemmelser eller tvist vil kunne prøves i køreskolebranchens ankenævn. det er din sikkerhed for ikke at blive snydt.